MD Homelectro MVC-4117

De MD Homelectro MVC-4117 Steelstofzuiger biedt de mogelijkheid om gemakkelijk schoon te maken dankzij het handzame formaat, lichte gewicht en uitstekende zuigkracht dankzij het multi cyclone systeem. Na gebruik ruim je hem zo op dankzij het compacte formaat. De steelstofzuiger kan bovendien ook gebruikt worden als kruimeldief.

Handzaam en compact
De MD Homelectro steelstofzuiger is dankzij het lichte gewicht en compacte formaat heel handig in gebruik, je kunt hem zonder moeite gebruiken en na gebruik weer opbergen. Met een vermogen van 600 Watt heeft de steelstofzuiger een krachtige vermogen en dankzij het multi cyclone systeem behoudt de stofzuiger zijn zuigkracht. Voor stofopname op harde vloeren valt de steelstofzuiger dan ook in klasse A.
Praktisch in gebruik
De MD Homelectro steelstofzuiger heeft een snoer met een lengte van 4,5 meter, waardoor je genoeg bewegingsruimte hebt. Daarnaast verbruikt de steelstofzuiger niet veel stroom en daarom valt hij in energieklasse A. Het stofreservoir heeft een capaciteit van 0.5 liter en kan hygiënisch en eenvoudig in de vuilbak geleegd worden.

Diverse mogelijkheden
De MD Homelectro steelstofzuiger kan worden losgekoppeld van de steel waardoor je deze als kruimeldief kunt gebruiken. Deze extra mogelijkheid is erg handig als je bijvoorbeeld de tafel, bank of een kast wilt stofzuigen. Je kunt de telescopische buis zelf op de gewenste hoogte instellen tot 90 centimeter. Dankzij de meegeleverde accessoires kun je zelf kiezen welke borstel je gebruikt en kun je diverse oppervlakken eenvoudig reinigen.

specificaties

  • Krachtige 600 watt motor
  • Afneembare kruimeldief
  • 4.5 meter kabel
  • Capaciteit 0.5 L
  • Afneembaar stofreservoir
  • Energieklasse A
  • Dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht handig in gebruik

€ 99,95

Home