USB Torenventilator

De zomer komt er weer aan. Eindelijk. Maar dit betekent ook dat het erg warm gaat worden. Wanneer u binnen, op het kantoor, bij u thuis of op de camping geen ventilator hebt, zal het warme weer ondragelijk zijn.

Het handige aan deze torenventilator is, zoals de titel al verklapt, dat u het aan kunt sluiten met een USB aansluiting. Dit betekent dat u tijdens het werk, terwijl u achter uw laptop of pc zit, kunt genieten van een heerlijke bries. Dit brengt u verkoeling en zorgt dat u de dag door kunt komen!

De Torenventilator is 33 centimeter hoog, en heeft daarmee een flink vermogen om te kunnen verkoelen. Tevens heeft de Torenventilator twee verschillende standen. Dit is een hoge blaas stand en een lage blaas stand.

De handige Torenventilator is echter niet alleen geschikt voor op het kantoor. Ook is het uitermate geschikt om te gebruiken in de auto (wanneer u gebruikt maakt van een 12v USB Adapter). U kunt simpelweg de Torenventilator aansluiten, en u zult kunnen genieten van een heerlijke verkoelende bries!

Mensen worden snel loom en geïrriteerd als het te warm is op het kantoor. Helaas kosten airco’s erg veel geld en nemen grote ventilatoren vaak veel ruimte in en kunnen als onhandig worden ervaren. Daarom is deze mini USB ventilator een goede oplossing! De ventilator is klein en licht waardoor hij gemakkelijk op een bureau geplaatst kan worden. Daarbij is deze mini ventilator betaalbaar waardoor u er op elk bureau één kunt plaatsen.

Dit voorkomt het geklaag van mensen die het niet fijn vinden om met de ventilator aan te werken. De mini USB ventilator is eenvoudig aan te sluiten op de USB poort van een computer. De ventilator is laag in stroom gebruik en produceert weinig geluid. Deze mini USB ventilator zal de productiviteit op uw kantoor waarschijnlijk verhogen!

€ 24,95

Home