Grundig 3-pack Led Spots met Afstandsbediening

Met deze energiezuinige LED-druklampen straalt ieder interieur stijl en klasse uit. Bevestig uw gewenste lamp aan uw plafond of wand om te genieten van een elegante verlichtingsaanvulling en een mooi en praktisch licht. Het design van de lamp past zich zonder moeite aan in elk bestaand interieur. Zoek snel een leuk plekje uit voor dit ‘must-have’ verlichtingsproduct om ontspanningsmomenten rondom uw huis nog aangenamer te maken. Deze LED-druklamp leent zich ook ideaal voor souterrains en slecht verlichte kelders.

De LED Lampenset 3-Delig Met Afstandbediening werkt op 3x AAA batterijen, die niet inbegrepen zijn.
De verlichtingsset LED Lampenset bestaat uit 3 ronde touch-spots. Ideaal om te gebruiken in kledingkasten of bijvoorbeeld op planken om zaken mooi uit te lichten of gewoon te gebruiken als verlichting. Ze kunnen geplaatst worden in een (voorraad)kast, keuken, trappenhal, kinderkamer, garage en opbergruimte.

Door één simpele klik in het midden van de led-lamp, kan die individueel aan of uit worden gezet. Uiteraard kan ook de afstandsbediening gebruikt worden om de lampjes allemaal tegelijk te laten branden of te dimmen, ze te doven, of zelfs door middel van een timer een beperkte tijd aan te laten. De lichten doven automatisch na 30 minuten dankzij deze ingebouwde timer.

De LED-druklampen hebben een modern design. Daardoor zijn deze lampen een stijlvolle verlichtingsaanvulling die elk interieur net een beetje extra geeft. Het strakke en elegante design kan iedere ruimte een prachtige warme look geven. Ontspan in een sfeervol verlicht interieur en geniet elke avond van een aangenaam sfeertje dooor de LED-druklampen van Grundig lighting.

€ 39,95

Home