Hozelock Onkruidbrander

De grootste irritatie in de tuin? Onkruid natuurlijk! Deze ongewenste plantjes kunnen een vervelende plaag vormen en voor u het weet wordt uw hele tuin overgenomen door het agressieve groen. Gelukkig kunt u op een milieuvriendelijke manier van onkruid afkomen met de Hozelock Ecopower elektrische onkruidbrander. Deze onkruidverwijderaar werkt zonder chemische middelen of fossiele brandstoffen als gas en is daarmee een erg groene oplossing voor een onkruidvrije tuin.

De kracht van hitte
De Ecopower elektrische onkruidbrander maakt voor het vernietigen van onkruid gebruik van hitte. Door ongewenste plantjes voor enkele seconden bloot te stellen aan een zeer hoge temperatuur (denk aan 600°C) worden de plantcellen plantencellen tot in de diepste wortelhaartjes gebroken en zal het onkruid binnen een paar dagen afsterven, waarna u het zo weg kunt vegen.

Veilig aan de slag
Bang zijn om uw mooie bloemen en planten te beschadigen is niet nodig. Dankzij de beschermkap over het hitte-element werkt de Ecopower elektrische onkruidbrander veilig en nauwkeurig.

Hoe te gebruiken?
Bij ‘normaal’ onkruid volstaat een behandeling van een paar seconden, bij hardnekkig onkruid zoals zevenblad is een behandeling van maximaal 8 a 10 seconden aan te raden.
Zorg ervoor dat u het onkruid niet compleet verbrand. Verbrande plantresten vormen juist een uitstekende voedingsbodem voor nieuw onkruid.
Zorg ervoor dat u het apparaat nooit te lang op één plaats houdt, let bijvoorbeeld goed op bij onkruid in de buurt van een schutting of hek.
Laat het apparaat na gebruik minimaal 15 minuten afkoelen voordat u het opbergt.

Specificaties:

  • 2000 Watt
  • 220 Volt
  • Kabellengte: 1,2 meter
  • Totale lengte: 102 cm
  • Gewicht 1.6 kg

Duurzaam vrij van onkruid!

€ 69,99

Home